Welkom - SK Merelbeke

SK Merelbeke 06159
Title
Ga naar de inhoud
Fair Play
Plezier
Lokaal
Jong & Oud
Respect
Familiaal
One Team
Info

“Aansluiten” betekent “Engagement voor de Club!”

Het nieuwe seizoen is terug in gang geschoten. Namens het bestuur wensen we iedereen veel trainingsplezier en gezelligheid tijdens de wedstrijden.  Het geeft een prettig  gevoel dat we naast vertrouwde  gezichten ook verschillende nieuwe spelers zien.  Het bevestigt  ergens  dat  de  inspanningen die hier geleverd worden op en naast het veld  op voldoende  waardering  kunnen  rekenen binnen en buiten de club.

Wij trachten dit seizoen, onder leiding van onze trainers Stijn, Kevin, Kenneth en Kwinten in samenwerking met Sven, Quinten, Joris  en anderen het nodige enthousiasme in te brengen met de daarbij horende resultaten. We hopen echter bovenal de gezelligheid, waar onze vereniging voor bekend staat, te behouden en te verstevigen. Die gemoedelijke sfeer en de prestaties moeten we in een goed evenwicht zien te houden, en een belangrijke schakel daarbij is dat onze elftallen bestaan uit heren en dames die dicht bij de club en de supporters staan. Daarnaast houden wij ook van een goede groepsgeest, niet alleen bij de spelers van onze Eerste Elftallen Dames en Heren, Zondagreserven, maar binnen alle geledingen van SK Merelbeke.

Het werk van iedereen moet gewaardeerd worden. Wij hechten dan ook heel veel belang aan communicatie tussen al die geledingen! En als we, zoals reeds gezegd, ook op sportief vlak een aangenaam seizoen kunnen beleven, draagt dit gegarandeerd bij tot een goede samenwerking en sfeer!

Een voetbalclub kan sinds lang niet meer leven zonder de inbreng van zijn sponsors, groot en klein. Iedere bijdrage wordt bij ons met dank aanvaard en besteed aan de verdere, gezonde uitbouw van de club. Wij prijzen ons gelukkig met een aantal trouwe sponsors, die ons sinds jaren steunen en die we bij deze gelegenheid opnieuw willen bedanken.  Hopelijk mogen we in de toekomst op hen verder een beroep blijven doen. Door hun steun, en ook door die van de supporters, door de inspanningen van bestuurders, spelers, trainers, medewerkers, vrijwilligers, ...  kortom door iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt, blijven we wind in de zeilen hebben.


Kristiaan Hosten
Voorzitter Sk Merelbeke
SK Merelbeke
Kloosterstraat 56Z, 9820 Merelbeke
Parking Gemeentehallen (via Poelstraat 41)
Terug naar de inhoud